ARJEN LUKSUSTA- retriitti

1.-3.10.2024

Hiekkaharjun kartano, Konnevesi

Varaa paikkasi

Pysähtymistä, palautumista, hiljaisuutta ja omaa aikaa maailman kauneimmassa ympäristössä värikkään ravitsevan ruuan äärellä?

-Kyllä kiitos! 

 

Usein me kuljemme laput päässä niin jumissa samaa kehää, että kaiken selviytymisen keskellä on vaikeaa edes kuvitella arjen voivan olla myös muunlaista. Emme aina osaa ja muista etsiä niitä pieniä luksuksen hetkiä sieltä omasta arjestamme. 

Kun haluat olla paremmin läsnä itsellesi, löytää lisää keinoja pysähtyä arjen keskellä sekä uskaltaa kuunnella, mitä sun sydän sanoo - tule mukaan Arjen Luksusta retriitille Hiekkaharjun Kartanolle 1.-3.10.2024.

Varsinkin jos kaipaat pysähtymistä, palautumista, hiljaisuutta ja omaa aikaa maailman kauneimmassa ympäristössä värikkään ravitsevan kasvisruuan äärellä, tämä on sinua varten.

Ensimmäinen Arjen Luksusta retriitti  järjestettiin maaliskuussa 2024, ja sieltä saamamme palautteen perusteella uskallamme luvata että retriitti on todellakin kokemisen arvoinen!

Täysihoitomajoitus upean Hiekkaharjun kartanon hirsiseinien huomassa hellii kaikkia aistejasi, ja rakkaudella valmistettu ruoka ravitsee sekä kehoa että mieltä.

Retriitin jälkeen sinulle on selkeää mitä askelia ottamalla pääset kohti haluamaasi kevyempää arkea.

Arjen Luksus. Mitä se merkitsee?


Ainakin kaikkea tätä:

  • Läsnäoloa
  • Mielenrauhaa
  • Hyviä yöunia
  • Hitaita aamuja
  • Rauhallisia päiviä
  • Hyvää ja puhdasta ruokaa
  • Turvallista ja luottavaista oloa
  • Vapautta tehdä valintoja omasta sydämestä käsin

 

Retriitti on helppo tapaa sallia itselle hyvää
Yleensä retriitit ovat viikonloppuisin ja näin saattavat alitajuisesti viestiä sinulle edelleen luvasta levätä tai rentoutua ainoastaan viikonloppuna tai lomana. Arjen Luksusta retriitti on arjen keskellä, jotta sallit itsellesi hyvää oloa ja nautintoa tavallisena tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Tämä tuo sinulle lisää hallinnan tunnetta ja mahdollisuuksia vaikuttaa omaan elämään.

Jos ei nyt niin milloin? Jos vaan jatkat puskemista pipo syvällä päässä eteenpäin läpi harmaan kiven ja yrität selviytyä elämästä, missä sä näet itsesi kesällä tai jouluna? Miltä susta tuntuu, jos ajattelet itsesi edelleen samaan tilanteeseen vuoden päästä?

Retriitti on pitkään valmennusprosessiin verrattuna matalan kynnyksen vaihtoehto pysähtyä itsesi ja oman elämäsi äärelle. Kolme päivää ilman arjen velvoitteita on voimauttavaa kokemus ja helppo tapa katsoa elämääsi ja ajatuksiasi hieman etäämmältä.

 

AIKATAULU

Saavumme Hiekkaharjun kartanolle tiistaina 1.10 klo 15 ja päätämme retriitin torstaina 3.10 klo 14

Tarkempi aikataulu päivittyy sivuille myöhemmin

Palautteita retriiteistämme:

"Kaksi täyttä päivää retriitillä Konneveden Hiekkaharjun kartanossa. Ei ollut mitään odotuksia lähtiessäni mutta nyt ihan hämmästynyt miten näin lyhyt aika voi muuttaa ajattelutapaa. Tunnen itseni kuin uudeksi ihmiseksi. Taas löytyi kipinä itsestä, helppo nauraa ja helppo itkeä. Se on joka pennin arvoinen. Ihana paikka, odotan innolla, että pääsen uudelleen.."

 

"Hieno kokonaisuus, oikeassa paikassa oikeaan aikaan oikeiden ihmisten kanssa. Sielu ja ruumis tuli ravituksi."

 

"Vaikka meillä jokaisella osallistujalla oli oma tarinansa ja kipupisteensä, niin jollain tapaa myös muiden näkökulmista sai uutta katsontakantaa omaan elämäänsä."

 

"Olen sanomattoman kiitollinen siitä, että ohjelma oli niin väljä, että jäi oikeasti aikaa olla itsensä kanssa! Olen kiitollinen, että sai olla ihan oma itsensä! Olen kiitollinen, että kehotettiin astumaan silti pois mukavuusalueeltansa! Olen kiitollinen, että yrititte saada meistä sitä leikkisyyttä esiin - ja voi jos kaikilla olisi ollut enemmänkin rohkeutta heittäytyä! Ihailin teidän vetäjien rohkeutta olla oma itsensä myös ohjaajana: "Voitte jättää tekemättä, jos ette halua!" vs "Kehoitan teitä silti astumaan pois mukavuusalueeltanne ja löytämään itsestänne sitä jotain muuta, uutta!" - ja sillä saitte kaikki toimimaan, mutta loitte turvallisuuden, että jokainen sai antaa vain sen mihin kykeni <3 "

 "Oivalluksia syntyi jälkikäteen, käytäntöä harjoitellaan. Pari päivää valmennuksen jälkeen istuin jossain vaaleanpunaisessa kuplassa, mutta sitten ajatusmatka alkoi ja aloin asettelemaan asioita omaan arkeen."

ARJEN LUKSUSTA- retriitti

Hiekkaharjun Kartano, Konnevesi 1. - 3.10.2024
Varaa paikkasi tästä

Retriitti on täysipaketti hyvää oloa!

 

Hinta:
575€ (sis.alv)

Varausmaksu 200 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loppuosasta saat laskun, jossa eräpäivänä retriitin päättymispäivä.

HUOM! Ilmoittautuessasi retriitille 30.4.2024 mennessä saat varausmaksusta 75€ alennuksen koodilla AIKAINEN

 
Hinta sisältää:

 Ateriat, majoittumisen kahden hengen huoneissa, saunan ja ulkoporealtaan molempina iltoina sekä kaiken retriitin ohjelman 

 

Halutessasi voit varata itsellesi super luksusta yhden hengen huoneen muodossa💛

Tämä laskutetaan loppulaskun yhteydessä. 
1hh hinta 80€ retriitin ajalta.

 

Varaa paikkasi

VALMENTAJASI

Sanna-Liisa Lehto & Kaie Hakonen

Sanna-Liisa Lehto

SELKEYTTÄJÄ

Sanna-Liisa on valmentaja, jolla on vuosien kokemus esimiestyöstä ja kouluttamisesta. Ennen valmentajan polulle astumista hän toimi tilitoimistoyrittäjänä. Tuona aikana hän auttoi lukuisia yrittäjiä heidän matkallaan yrittäjyyden viidakossa.

Hän valmentaa yrittäjiä sekä yrityksiä löytämään selkeyden omalle työpöydälleen ja löytämään tasapainon arjen ja työelämän keskelle. Ajanhallinta on hänen intohimonsa.

Hän auttaa ihmisiä vastaamaan arjen ja ajanhallinnan haasteisiin liittyviin kysymyksiin heistä itsestään löytyvillä vastauksilla ja ohjaa heitä tämän kautta kohti selkeämpää ja omannäköistä arkea.

 

"Et voi hallita aikaasi, ennen kuin tiedät, kuka sitä sinun aikaasi hallitsee."

Kaie Hakonen 

KAIEHAKONEN.FI 

Kaie Hakonen on elinvoimavalmentaja, koulutettu Int Health Coach ja HLF rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja.

Hän on kirjoittanut 4 tietokirjaa, jotta sinä voisit tuntea olosi elinvoimaiseksi, inspiroitua elämään omannäköistä elämää, kokea lisää riittävyyden tunnetta ja iloa omassa arjessa.

Kaien lempeä ääni ja valoisa persoona johdattavat sinua nauttimaan rennosta olosta ja löytämään syvemmän yhteyden itseesi.

Hän rohkaisee sinua luottamaan sisäiseen valoosi ja seuraamaan sydäntäsi – vain sinä voit lopulta tietää, mikä on parasta sinulle.

”Sydän on aina oikeassa, uskalla luottaa siihen pelosta huolimatta!”

ARJEN LUKSUSTA- retriitti


Hiekkaharjun Kartano • 1.-3.10.2024

 

Varaa paikkasi