€200,00 EUR

Arjen Luksusta- retriitti VARAUSMAKSU

Pysähtymistä, palautumista, hiljaisuutta ja omaa aikaa maailman kauneimmassa ympäristössä värikkään ravitsevan ruuan äärellä?

-Kyllä kiitos! 

Luvassa ihanaa yhdessä oloa, hyvinvointia tukevia valmennuksia, lempeät löylyt sekä ulkoporealtaan rentouttava syli molempina iltoina. Ja tietysti täyshoitomajoitus, johon sisältyy kartanon ihanan emännän Katjan loihtimat taivaalliset ruoat!

 

Palautteita aiemmista retriiteistä

Olen sanomattoman kiitollinen siitä, että ohjelma oli niin väljä, että jäi oikeasti aikaa olla itsensä kanssa! Olen kiitollinen, että sai olla ihan oma itsensä! Olen kiitollinen, että kehotettiin astumaan silti pois mukavuusalueeltansa! Olen kiitollinen, että yrititte saada meistä sitä leikkisyyttä esiin - ja voi jos kaikilla olisi ollut enemmänkin rohkeutta heittäytyä! Ihailin teidän vetäjien rohkeutta olla oma itsensä myös ohjaajana: "Voitte jättää tekemättä, jos ette halua!" vs "Kehoitan teitä silti astumaan pois mukavuusalueeltanne ja löytämään itsestänne sitä jotain muuta, uutta!" - ja sillä saitte kaikki toimimaan, mutta loitte turvallisuuden, että jokainen sai antaa vain sen mihin kykeni <3

Satu

Kaksi täyttä päivää retriitillä Konneveden Hiekkaharjun kartanossa. Ei ollut mitään odotuksia lähtiessäni mutta nyt ihan hämmästynyt miten näin lyhyt aika voi muuttaa ajattelutapaa. Tunnen itseni kuin uudeksi ihmiseksi. Taas löytyi kipinä itsestä, helppo nauraa ja helppo itkeä. Se on joka pennin arvoinen. Ihana paikka, odotan innolla, että pääsen uudelleen..

Mona