Autan löytämään juuri sinulle sopivat työtavat ja aikataulut, joiden avulla saat selkeyttä ja iloa työntekoon sekä aikaa kehittää omaa liiketoimintaasi.

10 VIIKON 2.0 PILOTTI ALKAA 10.01.2023
 

Erityisohjelmassani yhdistyvät henkilökohtainen valmennus, mentorointi ja verkkokurssi.

Nämä yhdessä auttavat selkeyttämään työskentelytapoja juuri sinulle parhaiten istuvaan muotoon, jotta työsi on mielekkäämpää ja saat enemmän aikaa liiketoimintasi kehittämiseen.

Kenen kanssa työskentelen:

Työskentelen tilitoimistoyrittäjien ja -esimiesten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omia työskentelymetodejaan selkeämmiksi ja ovat valmiita sitoutumaan intensiiviseen valmennukseen aktiivisesti sekä sijoittamaan omaan sekä toimistonsa hyvinvointiin.

Keskeiset lopputulokset kanssani työskentelyn johdosta:

Selkeä toimintasuunnitelma oman työskentelyn parantamiseksi, mielekkyyttä työntekoon, itse määritellyt työajat ja lyhyempi työviikko, mielenrauhaa ja varmuutta työtehtävien hallintaan, aikaa liiketoiminnan kehittämiseen.

10 viikon intensiivinen Selkeyttäjän Seminaari pitää sisällään Selkeytys Savotan, jossa käydään läpi kolmiosainen kokonaisuus selkeyttämällä:

1. omat työtavat ja työajan hallinta
2. toimiston käytänteet
3. liiketoiminnan kehittäminen

 

Ohjelmani jälkeen sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä toimia tekemällä saat oman työpöytäsi mieluisammaksi ja selkeämmäksi sekä toimiston asiat rullaamaan paremmin niin että sinulle jää aikaa kehittää liiketoimintaasi entistä kannattavammaksi.

Varaa ilmainen kartoituspuhelu jo tänään! Puhelun aikana tutustumme toisiimme ja siihen miten voisin auttaa juuri sinua. Päätämme yhdessä onko tämä ohjelma sinua varten ja voisiko yhteistyömme kantaa sinulle ja toimistollesi sopivaa hedelmää.

Varaa ilmainen kartoituspuhelu

Mentorisi Sanna Lehto

Tilitoimistoyrittäjänä aloitin syksyllä 2017 kun ostimme mieheni kanssa anoppini tilitoimiston liiketoiminnan. Monenlaisten haasteiden ja lukemattomien työtuntien jälkeen, olemme tilanteessa, jossa itse työskentelen 1-3 päivää viikossa toimistolla ja voin tehdä tätä valmennustyötä, joka tällä hetkellä kutsuu minua enemmän kuin tilitoimiston arjen pyörittäminen. Tilitoimistomme alkuaikoina tein pitkää päivää ja elin alituisessa kiireessä ja stressissä. Palkkasin useita työntekijöitä, halusin kuitenkin olla aina itse kaikessa mukana.

Poltin itseni lähes loppuun ja kun K pyyhkäisi koko yritysmaailman sekaisin, tein ympäripyöreää päivää auttaen omia ja muiden asiakkaita pahimman kriisivaiheen yli polttaen samalla omaa kynttilää molemmista päistä. Lopulta kamelin selän katkaisi yllättävä raskaus kesällä 2020. Putosin elokuussa 2020 24/7 kaikkia lankoja epätoivoisesti käsissään pitävästä toimitusjohtajasta lähes 100% sairaslomalle ennenaikaisen synnytyksen uhatessa läpi koko odotusajan.

Piti lennosta heittää ohjat miehelleni, joka omien sanojensa mukaan vihasi esimiestyötä ja kirjanpitoa, hän toimi tuolloin yrityksessämme palkanlaskijana. 2021 alkuvuodesta heti vauvan syntymän jälkeen olimme ajautuneet tilanteeseen, jossa koimme likipitäen konkurssin. Jouduimme tekemään valtavia muutoksia selvitäksemme ehjin nahoin taloudellisen rotkon yli.

Yhtäkkiä meillä oli kuuden työntekijän sijasta kaksi työntekijää itsemme lisäksi. Asiakaskuntamme ei kuitenkaan merkittävästi pienentynyt, vaan samassa rytäkässä jouduimme tarkastelemaan työskentelytapojamme erittäin kriittisin silmin ja pohtimaan alusta alkaen kaiken uusiksi.

Koulutin äitiysloman aikana omasta miehestäni tilitoimistoesimiehen sekä pääkirjanpitäjän.

Kovalla työllä ja asioiden uudelleenjärjestelyn seurauksena olemme parantaneet oman yrityksemme tulosta lähes 200 % verrattuna edelliseen tilikauteen.

Vuosina 2018-2021 toimin Tasekirjailijat Ryn hallituksessa. Tasekirjailijat ry on pienten tilitoimistojen ja rivikirjanpitäjien asiaa ajava yhdistys. Pääsin mukaan mm. verohallinnon asiantuntija tapaamisiin ja vuonna 2020 teimme paljon töitä auttaaksemme yrittäjien tilannetta yhtäkkiä muuttuneessa maailmassa.

Tuona aikana sain tutustua satoihin upeisiin talousalan ammattilaisiin. Todella useita tapaamiani tilitoimistojen vetäjiä haastoi samat asiat, kuin mitä nyt valmennuksessani autan heitä ratkomaan.

PALAUTTEITA:

"Stressitasot on laskeneet valmennuksen myötä"
"Olen tosi tyytyväinen,
että lähdin valmennukseesi mukaan."
"Neuvosi ja opastuksesi helpottivat stressiä asiasta niin että pitkään aikaan nukuin kuin tukki."
"Tämä on ollut tosi hyvä matka! Olen saanut paljon hyviä neuvoja ja ideoita ja noita tehtäviä on ollut ilo täytellä. En koe niitä rasitteena vaan pikemminkin antaa minulle konkreettista tietoa mihin ne mun päivät oikein vilahtaa."

Tule mukaan!

Haluan auttaa tilitoimistoyrittäjiä löytämään oman huikean potentiaalinsa ja laittamaan oman yrityksen asiat tärkeysjärjestyksessä ensimmäiseksi. Näin tekemällä myös asiakkaiden kokemukset paranee, kun oman toimiston asiat rullaavat ja siellä vallitsee selkeys mihin suuntaan ollaan menossa.

Varaa ilmainen kartoituspuhelu