Autan löytämään juuri sinulle sopivat työtavat ja aikataulut, joiden avulla saat selkeyttä ja iloa työntekoon sekä aikaa kehittää omaa liiketoimintaasi.

 KAIKILLE ALOILLE SUUNNATTU SELKEYTTÄJÄN SEMINAARI TULOSSA VUODEN 2023 AIKANA
Selkeyttäjän Seminaarissa yhdistyvät henkilökohtainen valmennus, mentorointi ja verkkokurssi.
Nämä yhdessä auttavat selkeyttämään työskentelytapoja juuri sinulle parhaiten istuvaan muotoon, jotta työsi on mielekkäämpää ja saat enemmän aikaa liiketoimintasi kehittämiseen.

Kenen kanssa työskentelen:

Työskentelen yrittäjien ja johtajien kanssa, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omia työskentelymetodejaan selkeämmiksi ja ovat valmiita sitoutumaan intensiiviseen valmennukseen aktiivisesti sekä sijoittamaan omaan sekä yrityksensä hyvinvointiin.

Keskeiset lopputulokset kanssani työskentelyn johdosta:

Selkeä toimintasuunnitelma oman työskentelyn parantamiseksi, mielekkyyttä työntekoon, itse määritellyt työajat ja lyhyempi työviikko, mielenrauhaa ja varmuutta työtehtävien hallintaan, aikaa liiketoiminnan kehittämiseen.

10 viikon intensiivinen Selkeyttäjän Seminaari pitää sisällään Seitsemän Selkeyden pilaria. 

Näiden avulla käydään läpi työpöytäsi tämän hetkinen sisältö ja muokataan siitä enemmän sinun näköisesi.

 

1. Aika

Tutkitaan aikaa ja omia tapoja, miten käytät aikaasi ja miten voisit käyttää sitä paremmin.

2. Tehtävät

Puretaan työtehtäväsi mahdollisimman pieniin osiin ja arvioidaan niiden vaativuutta ja mielekkyyttä

3. Voima

Miten omat valintasi näkyvät arjessasi? Oletko omassa voimassasi? Pystytkö sanomaan ei kun sitä tarvitaan? Vedätkö rajat omien voimavarojesi puitteissa?

 4. Ohjaus

Miten ohjata ja suunnitella omaa ja muiden työtä mahdollisimman kattavalla tavalla. Miten löytää parhaat työkalut oman yrityksen toiminnanohjaukseen.

5. Johtaminen

Itsensä ja muiden johtaminen. Yrittäjänä johtajuutta saattaa tarvita myös asiakastyössä, kuinka johtaa asiakastilanteita?

 6. Raha

Millainen suhtautuminen sinulla on rahaan? Osaatko laskuttaa työstäsi riittävästi? Jääkö paljon laskuttamatta? Onko rahan vastaanottaminen sinulle helppoa vai onko siinä haasteita?

7. Toiminta

Tämän hetkisen yritystoiminnan analysointi ja havainnointi, puretaan toimintaa pienempiin palasiin ja pohditaan millä osa-alueilla voisi olla tarvetta päivittää.

 

Ohjelmani jälkeen sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä toimia tekemällä saat oman työpöytäsi mieluisammaksi ja selkeämmäksi sekä yrityksesi asiat rullaamaan paremmin niin että sinulle jää aikaa kehittää liiketoimintaasi entistä kannattavammaksi

Varaa ilmainen kartoituspuhelu jo tänään!

Puhelun aikana tutustumme toisiimme ja siihen miten voisin auttaa juuri sinua. Päätämme yhdessä onko tämä ohjelma sinua varten ja voisiko yhteistyömme kantaa sinulle sopivaa hedelmää.

Varaa ilmainen kartoituspuhelu

Mentorisi Sanna-Liisa Lehto

Yrittäjyyttä ja yrittäjän arjen haasteita ymmärtää parhaiten sellainen ihminen, joka on itse ollut kokemassa monenlaisia karikoita yrittäjyyden arkeen liittyen.

Kantapään kautta tullut oppi kun monesti on paitsi se perinpohjaisin – myös kaikista kuluttavin ja rankin oppikoulu.

Sitä omaa kantapääkoulua onkin todellakin tullut opiskeltua suurella hartaudella. On ollut aikoja, että olen todellakin saanut käyttää kaiken mahdollisen kekseliäisyyden, että olemme saaneet pidettyä pään pinnalla, ja laskujen maksuaikataulut järjesteltyä niin, että yrityksen toiminnan jatkuminen on ollut mahdollista.

Oman yrittäjäpolkuni kautta olen herännyt huomaamaan, kuinka monipuolinen ja suuri rikkaus on syntynyt juurikin niistä vastoinkäymisistä.

Välillä kun on näyttänyt siltä, että ylitsepääsemätön seinä on vastassa, olemme löytäneet viereltämme uskomattoman joukon upeita ihmisiä, jotka ovat olleet valmiita auttamaan eteenpäin mahdottomalta tuntuneessa tilanteessa. Aina en toki ole itsekään osannut ottaa apua vastaan, vaikka sitä olisikin ollut tarjolla – koska hitto vie, sisulla eteenpäin.

Kaiken tämän läpikäytyäni toivon, ettei yhdenkään toisen yrittäjän tarvitsisi käydä läpi samanlaista oppikoulua.

Askel kerrallaan olemme päässeet yli karikoista. Tämä vuosien oppikoulu on kirkastanut itselleni, että nyt haluan itse vuorostani auttaa ihmisiä. Haluan olla sellainen tukipilari, jollaista olisin itse kipeästi kaivannut matkani varrella.

Toivon saavani auttaa oman yrityksensä arjen järjestämisen ja kannattavuuden kanssa painiskelevia kanssayrittäjiä. Saada sinutkin huomaamaan, kuinka yrityksesi ja elämäsi arjen palikat järjestämällä avautuu tie eteenpäin kohti selkeää ja taloudellisesti kannattavaa yritystoimintaa - ja elämää.

Omakin opinpolkuni jatkuu tietysti koko ajan. Joka kerralla, kun valmennan ihmisiä, opin samalla myös itse – käyn ikään kuin kertauskurssia, huomaan uusia näkökulmia ja erilaisia sävyjä.

Joka päivä on mahdollista oppia jotain uutta, ja juuri se tekeekin valmentamistyöstä ja elämästä niin mielenkiintoista.

PALAUTTEITA:

"Pään sisällä oleva kaaos ja stressi kiireen tunnusta on helpottunut
kun asiat on laittanut “paperille” ylös niin ne ei unohdu eikä rasita muistia ja ne tulee paremmin tehtyä.”
"Olen tosi tyytyväinen,
että lähdin valmennukseesi mukaan."
”Minulla on nyt selkeämpi kuva siitä
mitä minä teen ja mitä minä haluan tehdä.
Aiemmin tympeältä tuntuvat työt jos en niitä ole siirtänyt muille niin pyrin tekemään ne heti aluksi alta pois niin ne ei vaivaa koko päivää”
"Tämä on ollut tosi hyvä matka! Olen saanut paljon hyviä neuvoja ja ideoita ja noita tehtäviä on ollut ilo täytellä. En koe niitä rasitteena vaan pikemminkin antaa minulle konkreettista tietoa mihin ne mun päivät oikein vilahtaa."

Tule mukaan!

Haluan auttaa yrittäjiä löytämään oman huikean potentiaalinsa ja laittamaan asiat oikeanlaiseen tärkeysjärjestykseen. 

Näin tekemällä asiat rullaavat sujuvammin ja sinulla vallitsee selkeys mihin suuntaan olet menossa.

Varaa ilmainen kartoituspuhelu