SelkeyttäjänSessio

Kaipaatko selkeyttä yritystoimintaasi? Tiedätkö mihin käytät aikaasi ja rahojasi?  SelkeyttäjänSession aikana käymme läpi kaipaamaasi solmukohtaa ja avaamme sitä samalla pohtien miten voimme parantaa tilannetta.

Varaa sessio

SelkeyttäjänSessio

Kaipaatko selkeyttä yritystoimintaasi? Tiedätkö mihin käytät aikaasi ja rahojasi?  SelkeyttäjänSession aikana käymme läpi kaipaamaasi solmukohtaa ja avaamme sitä samalla pohtien miten voimme parantaa tilannetta

Varaa sessio

Onko sinulla joku tietty alue ajanhallinnassa, verotuksessa, työvuorosuunnittelussa tai yrityksen toimintojen organisoinnissa mihin kaipaisit tukea ja ymmärrystä, suomeksi sanoittamista?

Kaipaatko selkeyttä taloushallinnon tulkitsemiseen?

Voin auttaa sinua ymmärtämään paremmin taloushallintoasi ja näin parantaa sinun ja kirjanpitäjäsi välistä yhteistyötä.

SelkeyttäjänSession aikana käymme läpi toivomaasi solmukohtaa ja avaamme sitä samalla pohtien miten voimme parantaa tilannetta.

Mitä SelkeyttäjänSessio voi esimerkiksi pitää sisällään:

  • Ajanhallinta
  • Taloushallinto
  • Verotus
  • Uuden yrityksen liiketoiminnan suunnittelu
  • Työvuorosuunnittelu
  • Töiden organisointi
  • Johtaminen

HUOM! En tarjoa kirjanpitopalveluita, voit olla minkä tahansa tilitoimiston tai kirjanpitäjän asiakas, voit myös olla itse tehnyt kirjanpitosi. 

Kaikki SelkeyttäjänSessiossa käyty keskustelu ja tietojen vaihto on luottamuksellista. Jokaisesta SelkeyttäjänSessiosta tehdään erillinen sopimus, johon salassapitovelvollisuus kirjataan. 

"Ennen kaikkea saan nyt nauttia tekemisestä mitä rakastan ja tiedän mihin rahani menevät"

"Kävin Sannan luona selkeyttämässä ajatuksiani yritykseni kirjanpidollisista luvuista, yritysmuodon muutoksista ja yritykseni menestymis/kasvu -mahdollisuuksista. Luvut ja ymmärrys mihin rahani yrityksessä menevät oli täysin olematonta.

Oli ihana huomata Sannan silmien kirkastuminen, kun hän ryhtyi antamaan neuvoja kysymyksiini ja Sanna vastasi myös sellaisiin asioihin joita en ymmärtänyt kysyäkään! Oli ihana tulla "tyhmien" kysymyksien kanssa kuulluksi ja näkyväksi.

Jokainen Sannan sana huokui vuosien ammattitaitoa ja halua auttaa koko sydämestä. Sannan sydämen asia on yrittäjän menestyminen ja asioiden selkeyttäminen. 

Nyt tiedän mihin rahani menevät ja mitä toimintoja minun kannattaa tehdä jotta yritykseni menestyy paremmin ja, että voin vihdoinkin nostaa kunnon palkkaa.

Ennen kaikkea saan nyt nauttia tekemisestä mitä rakastan ja tiedän mihin rahani menevät.

Voin koko sydämestäni suositellan Sannan palveluita." 

-Laura Juusela, Iloista Virtaa

Ota yhteyttä!