Hei! Olen Sanna

 
Olen Selkeyttäjä.

Tehtäväni on avata yrittäjille arjen saloja niin että huomaisit sen hallinnan olevankin itseasiassa ihan selkeää ja helppoa.

Asiakkainani on ollut monenlaisia yrittäjiä, yhteisenä tekijänä  on ollut haasteet sovittaa yrittäjyyden lukemattomat tehtävät sellaiseen järjestykseen, etteivät ne kuluttaisi liikaa vaan toisivat ennemmin iloa ja huolettomuutta.

Tavoitteeni on auttaa sinua tulemaan toimeen omien arjen haasteidesi kanssa ja päästämään irti niihin liittyvästä ahdistuksesta.

Ota yhteyttä

Selkeyden taikaa

Useat ajattelevat yrittämisen olevan vain täynnä kiirettä ja stressiä

Yrittäjyyttä ja yrittäjän arjen haasteita ymmärtää parhaiten sellainen ihminen, joka on itse ollut kokemassa monenlaisia karikoita yrittäjyyden arkeen liittyen.

Kantapään kautta tullut oppi kun monesti on paitsi se perinpohjaisin – myös kaikista kuluttavin ja rankin oppikoulu.

Sitä omaa kantapääkoulua onkin todellakin tullut opiskeltua suurella hartaudella. On ollut aikoja, että olen todellakin saanut käyttää kaiken mahdollisen kekseliäisyyden, että olemme saaneet pidettyä pään pinnalla, ja laskujen maksuaikataulut järjesteltyä niin, että yrityksen toiminnan jatkuminen on ollut mahdollista.

 

Oman yrittäjäpolkuni kautta olen herännyt huomaamaan, kuinka monipuolinen ja suuri rikkaus on syntynyt juurikin niistä vastoinkäymisistä. 

Välillä kun on näyttänyt siltä, että ylitsepääsemätön seinä on vastassa, olemme löytäneet viereltämme uskomattoman joukon upeita ihmisiä, jotka ovat olleet valmiita auttamaan eteenpäin mahdottomalta tuntuneessa tilanteessa. Aina en toki ole itsekään osannut ottaa apua vastaan, vaikka sitä olisikin ollut tarjolla – koska hitto vie, sisulla eteenpäin.

Kaiken tämän läpikäytyäni toivon, ettei yhdenkään toisen yrittäjän tarvitsisi käydä läpi samanlaista oppikoulua.

Askel kerrallaan olemme päässeet yli karikoista. Tämä vuosien oppikoulu on kirkastanut itselleni, että nyt haluan itse vuorostani auttaa ihmisiä. Haluan olla sellainen tukipilari, jollaista olisin itse kipeästi kaivannut matkani varrella.

Toivon saavani auttaa oman yrityksensä arjen järjestämisen ja kannattavuuden kanssa painiskelevia kanssayrittäjiä. Saada sinutkin huomaamaan, kuinka yrityksesi ja elämäsi arjen palikat järjestämällä avautuu tie eteenpäin kohti selkeää ja taloudellisesti kannattavaa yritystoimintaa - ja elämää.

Omakin opinpolkuni jatkuu tietysti koko ajan. Joka kerralla, kun valmennan ihmisiä, opin samalla myös itse – käyn ikään kuin kertauskurssia, huomaan uusia näkökulmia ja erilaisia sävyjä.

Joka päivä on mahdollista oppia jotain uutta, ja juuri se tekeekin valmentamistyöstä ja elämästä niin mielenkiintoista.

Pysytään yhteydessä

Liity postituslistalleni!