VALON JA SELKEYDEN VOIMAA

Voimapäivä naisyrittäjille 1.-2.4.2023

Maalaishotelli Morva

Varaa paikkasi

Elinvoimaisella olemisella elinvoimaisuutta elämään

Tämä valmennuspäivä tuo sinulle lisää mielenrauhaa ja varmuutta arjenhallintaan sekä lisää iloa ja läsnäoloa kaikkeen olemiseen ja tekemiseen. Tämän jälkeen kuljet kaikissa valinnoissa oma hyvinvointi edellä tavalla, joka ei enää syö sua.

Tule ensimmäisten joukossa kokemaan uusi huikea Valon ja Selkeyden Voimaa valmennuskokonaisuus yrittäjille! Ohjaajina Sanna-Liisa Lehto ja Kaie Hakonen.

Valmennuspäivän jälkeen sinulle on selkeää mitä askelia ottamalla pääset kohti haluamaasi kevyempää arkea.

Tapahtumapaikkana on hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva idyllinen ja taianomainen Maalaishotelli Morva Jämsässä, Keski-Suomessa.

Voit osallistua vain lauantain Voimapäivään tai nauttia omasta ajasta, hyvästä ruuasta ja inspiroivasta sisällöstä sunnuntaihin asti osallistumalla myös Bonusosioon.

Valon ja Selkeyden Voimaa teemat ovat:

  • Hyvinvointia lisäämällä uutta tehoa tekemiseen
  • Rohkeus elää omannäköistä elämää
  • Kuinka otat oman aikasi haltuun?
  • Kuinka otat oman voimasi haltuun?
  • Sunnuntain bonus valmennus: Kuinka löydät selkeyden työpöydällesi?

Lisäksi pääset nauttimaan kauniista luonnosta, puhtaasta lähiruoasta ja annat kehon sekä mielen rentoutua meditaation, saunan ja halutessasi myös avannon äärellä. Saat ympärille inspiroivan joukon samanhenkisiä upeita naisia.

Ohjelma: 

LAUANTAI 1.4.2023

10.00 - 11.00 Aamupala, kevyttä syötävää
11.00 - 12.00 Valmennus
12.00 - 12.30 Happihyppely
12.30 - 13.30 Valmennus
13.30 -14.30 Lounas
14.30 - 15.30 Valmennus
15.30 - 16.00 Happihyppely
16.00 - 17.00 Valmennus

Päivän yhteenveto

18.00 - 19.00 Illallinen

 

YÖKSI JÄÄVILLE

20.00- Sauna

SUNNUNTAI 2.4.2023

09.00 - 09.30 Aamumeditaatio
09.30 - 10.30 Aamupala
10.30 - 11.30 Bonusvalmennus
11.30 - 12.00 Huoneen luovutus
12.00 - 13.00 Lounas

Järjestämme kuljetuksen juna-asemalta Morvaan tarvitsijoille 💛

Lauantaiaamuna juna Jämsässä Jyväskylän suunnasta klo 9.47 ja Helsinki/ Tampere suunnasta klo 10.11.

Lauantai-iltana lähtee juna Jyväskylän suuntaan klo 19.12 ja Hki/ Tampere suuntaan klo 19.51 eli yhden päivän valmennukseen osallistujat ehtivät illallisen jälkeen vielä junalle.

Sunnuntaina lähtee juna Jyväskylän suuntaan klo 13.12 ja Hki/ Tampere suuntaan 13.52

Näille junille kyyti juna-asemalta ja takaisin juna-asemalle lauantaina tai sunnuntaina järjestyy, siitä ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä.

Valon ja Selkeyden Voimaa

VOIMAPÄIVÄ NAISYRITTÄJILLE
Maalaishotelli Morva, Jämsä • 1.-2.4.2023
Varaa paikkasi tästä

Valitse kahdesta vaihtoehdosta sinulle sopivin:

Voit osallistua vain lauantain Voimapäivään tai nauttia omasta ajasta, hyvästä ruuasta ja inspiroivasta sisällöstä sunnuntaihin asti osallistumalla myös Bonus-osioon.

Hinta:
222 € (sis. alv) / 1 päivä TAI 333 € (sis. alv) 2 päivää

 

Yhden päivän hinta sisältää:

Lauantain ateriat - aamupalan, lounaan, illallisen sekä kaikki lauantain neljä valmennusta.

Kahden päivän hinta sisältää kaiken edellä mainitun lisäksi: 

Saunan sekä mahdollisuuden pulahtaa avantoon, majoituksen 2hh sekä sunnuntain ohjelman: aamumeditaation, aamupalan, Bonusvalmennuksen sekä lounaan.

Muista, että yrittäjänä voit vähentää valmennuspäivän verotuksessa.

Varaa paikkasi

VALMENTAJASI

Sanna-Liisa Lehto & Kaie Hakonen

Sanna-Liisa Lehto

SELKEYTTAJA.FI

Sanna-Liisalla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus esimiestyöstä ja kouluttamisesta. Hän on toiminut vuosia kirjanpitäjänä sekä tilitoimistoyrittäjänä ja kohdannut tämän työn kautta lukuisia yrittäjiä ja yrittäjyyden tilanteita.

Monenlaisten haasteiden kautta hän on oppinut itse kantapään kautta selkeyttämään ja sujuvoittamaan arkeaan niin, että on tilanteessa, jossa hän itse työskentelee noin 20 tuntia viikossa ja saa tehdä valmennustyötä, joka häntä todella kutsuu. Vuodesta 2022 alkaen Sanna-Liisa onkin valmentanut yrittäjiä löytämään selkeyden omalle työpöydälleen ja luomaan toiminnastaan omien arvojen mukaista.

Kokemuksen ja erilaisten kohtaamisten kautta Sanna-Liisa on löytänyt tavan auttaa ihmisiä vastaamaan arjen haasteisiin liittyviin kysymyksiin heistä itsestään löytyvillä vastauksilla ja ohjaamaan heitä tämän kautta kohti selkeämpää ja omannäköistä arkea.

Kaie Hakonen 

KAIEHAKONEN.FI 

Kaie Hakonen on koulutettu Int Health Coach, 4 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija (mm. kolmesti Adlibriksen top ykköseksi noussut Valoa Lautasella), Mehustuksen ja Smoothien SM-voittaja, rentoutus- ja meditaatio ohjaaja, hyvinvointivaikuttaja ja inspiroija.

Uupuminen ja sairastuminen opettivat häntä kantapään kautta löytämään omaa hyvinvointia ja elinvoimaisuutta tukevan tavan toimia. Nykyään Kaie toimii hyvinvointivalmentajana ja auttaa muita naisia kukoistamaan.

Kaien asiakkaita yhdistää halu asettaa vihdoinkin itsensä elämänsä tärkeimmäksi henkilöksi ja tehdä valintoja sydämestä käsin, oma hyvinvointi edellä. He haluavat tuntea olonsa energiseksi ja kokea lisää iloa ja merkityksellisyyden tunnetta.

Health Coacheja voi sanoa myös tapojen muutoksen ammattilaisiksi, siksi Kaien tehtävä ei niinkään ole lisätä tietoa, vaan sen sijaan näyttää sinulle, miten oikeasti viet sen tiedon myös käytäntöön.

Kaien kokemus ja valoisa persoona johdattavat sinua nauttimaan rennosta ja elinvoimaisesta olosta. Hän rohkaisee sinua luottamaan sisäiseen valoosi - vain sinä voit lopulta tietää, mikä on parasta sinulle.

Valon ja Selkeyden Voimaa

VOIMAPÄIVÄ NAISYRITTÄJILLE
Maalaishotelli Morva, Jämsä • 1.-2.4.2023
Varaa paikkasi tästä

Ilmoittauduthan mukaan heti sillä oletamme tämän täyttyvän hyvin nopeasti.

Varmistat paikkasi tälle yrittäjän unelmien valmennuspäivälle maksamalla varausmaksun 222e verkkokaupassa. Ilmoita varauksen yhteydessä, osallistutko yhteen tai molempiin päiviin. Saat heti turvallisen maksutapahtuman jälkeen varausvahvistuksen ja tarkemman infon retriittiä varten.

Mikäli haluat ottaa tästä kaiken irti ja haluat nauttia valmennuksen bonus osiosta sunnuntain asti, lähetämme loppulaskun sähköpostilla ja sen eräpäivä on retriitin viimeinen päivä.

Maksu palautetaan rajallisesta osallistujamäärästä ja ennakkovalmisteluista johtuen vain viime hetken sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Tapahtumanjärjestäjä ei vastaa mahdollisista osallistujan matkakuluista peruutustilanteessa. Järjestäjä ei ole myöskään vakuuttanut tapahtumassa osallistujia, joten suosittelemme tarkistamaan oman vakuutusturvan tältä osin.

Kysymyksiä?
Olethan rohkeasti yhteydessä!
[email protected]

VALON JA SELKEYDEN VOIMAA

Voimapäivä naisyrittäjille

Varaa paikkasi