VALON JA SELKEYDEN VOIMAA

Voimapäivät naisyrittäjille 

15. -16.9.2023

Hiekkaharjun kartano, Konnevesi

Varaa paikkasi

Elinvoimaisella olemisella elinvoimaisuutta elämään

Nämä valmennuspäivät tuovat sinulle lisää mielenrauhaa ja varmuutta arjenhallintaan sekä lisää iloa ja läsnäoloa kaikkeen olemiseen ja tekemiseen. Tämän jälkeen kuljet kaikissa valinnoissa oma hyvinvointi edellä tavalla, joka ei enää syö sua.

Tule kokemaan huikea Valon ja Selkeyden Voimaa valmennuskokonaisuus! 

Ohjaajina Sanna-Liisa Lehto ja Kaie Hakonen.

Ensimmäinen Valon ja Selkeyden Voimaa- valmennus järjestettiin huhtikuun alussa 2023, ja sieltä saamamme palautteen perusteella uskallamme luvata että valmennus on todellakin kokemisen arvoinen!

Valmennuspäivien jälkeen sinulle on selkeää mitä askelia ottamalla pääset kohti haluamaasi kevyempää arkea.

Täysihoitomajoitus upean Hiekkaharjun kartanon hirsiseinien huomassa hellii kaikkia aistejasi, ja rakkaudella valmistettu ruoka ravitsee sekä kehoa että mieltä.

 

Valon ja Selkeyden Voimaa teemat ovat:

 

  • Miten löydät parhaat tavat käyttää aikaasi
  • Hyvinvointia lisäämällä uutta tehoa tekemiseen
  • Kuinka pysyt omassa voimassasi elämän eri tilanteissa
  • Rohkeus elää omannäköistä elämää
  • Kuinka löydät selkeyden työpöydällesi?

Lisäksi pääset nauttimaan kauniista luonnosta, puhtaasta lähiruoasta ja annat kehon sekä mielen rentoutua meditaation, saunan ja halutessasi myös porealtaan syleilyssä. Saat ympärille inspiroivan joukon samanhenkisiä upeita naisia.

Ohjelma: 

PERJANTAI 15.9.2023

10.00 - 11.00 Aamupala
11.00 - 12.15 Valmennus
12.15 - 12.30 Happihyppely
12.30 - 13.45 Valmennus
13.45 -14.45 Lounas
14.45 - 16.00 Valmennus
16.00 - 16.30 Happihyppely
16.30 - 17.45 Valmennus

18.00 - 19.00 Päivällinen

20.00- Sauna ja poreallas

LAUANTAI 16.9.2023

08.30 - 09.00 Aamumeditaatio
09.00 - 10.00 Aamupala
10.00 - 11.30 Valmennus
11.30 - 12.30 Viikonlopun yhteenveto
12.30- 13.30 Lounas

 

Aikatauluun saattaa tulla vielä pieniä muutoksia.

Valon ja Selkeyden Voimaa

VOIMAPÄIVÄT NAISYRITTÄJILLE
Hiekkaharjun Kartano, Konnevesi 15. - 16.9. 2023
Varaa paikkasi tästä

Valmennuksen sisältö on täysipaketti hyvää oloa!

 

Hinta:
444 € (sis.alv)

Varausmaksu 222 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loppuosasta saat laskun, jossa eräpäivänä valmennuksen päättymispäivä.

 
Hinta sisältää:

Kaikki ateriat ja valmennukset, saunan, ulkoporealtaan sekä majoittumisen kahden hengen huoneissa 15.-16.9.

 

Halutessasi voit saapua jo 14.9. torstai-iltana nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta Hiekkaharjuun💛

Saapuminen tällöin 14.9. klo 18 alkaen, tämä mahdollinen lisäyö laskutetaan loppulaskun yhteydessä. Lisäyön hinta 95€ sisältäen majoittumisen 2hh ja iltapalan.

 

Yrittäjänä voit vähentää valmennuspäivän verotuksessa koulutuskuluna. Valmennuspäivät käsittelevät arjen haasteita yrittäjyyden näkökulmasta. Koulutus sopii kuitenkin kenelle tahansa omaan arkeensa selkeyttä ja valoa kaipaavalle!

 

Varaa paikkasi

VALMENTAJASI

Sanna-Liisa Lehto & Kaie Hakonen

Sanna-Liisa Lehto

SELKEYTTAJA.FI

Sanna-Liisalla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus esimiestyöstä ja kouluttamisesta. Hän on toiminut vuosia kirjanpitäjänä sekä tilitoimistoyrittäjänä ja kohdannut tämän työn kautta lukuisia yrittäjiä ja yrittäjyyden tilanteita.

Monenlaisten haasteiden kautta hän on oppinut itse kantapään kautta selkeyttämään ja sujuvoittamaan arkeaan niin, että on tilanteessa, jossa hän itse työskentelee noin 20 tuntia viikossa ja saa tehdä valmennustyötä, joka häntä todella kutsuu. Vuodesta 2022 alkaen Sanna-Liisa onkin valmentanut yrittäjiä löytämään selkeyden omalle työpöydälleen ja luomaan toiminnastaan omien arvojen mukaista.

Kokemuksen ja erilaisten kohtaamisten kautta Sanna-Liisa on löytänyt tavan auttaa ihmisiä vastaamaan arjen haasteisiin liittyviin kysymyksiin heistä itsestään löytyvillä vastauksilla ja ohjaamaan heitä tämän kautta kohti selkeämpää ja omannäköistä arkea.

Kaie Hakonen 

KAIEHAKONEN.FI 

Kaie Hakonen on koulutettu Int Health Coach, 4 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija (mm. kolmesti Adlibriksen top ykköseksi noussut Valoa Lautasella), Mehustuksen ja Smoothien SM-voittaja, rentoutus- ja meditaatio ohjaaja, hyvinvointivaikuttaja ja inspiroija.

Uupuminen ja sairastuminen opettivat häntä kantapään kautta löytämään omaa hyvinvointia ja elinvoimaisuutta tukevan tavan toimia. Nykyään Kaie toimii hyvinvointivalmentajana ja auttaa muita naisia kukoistamaan.

Kaien asiakkaita yhdistää halu asettaa vihdoinkin itsensä elämänsä tärkeimmäksi henkilöksi ja tehdä valintoja sydämestä käsin, oma hyvinvointi edellä. He haluavat tuntea olonsa energiseksi ja kokea lisää iloa ja merkityksellisyyden tunnetta.

Health Coacheja voi sanoa myös tapojen muutoksen ammattilaisiksi, siksi Kaien tehtävä ei niinkään ole lisätä tietoa, vaan sen sijaan näyttää sinulle, miten oikeasti viet sen tiedon myös käytäntöön.

Kaien kokemus ja valoisa persoona johdattavat sinua nauttimaan rennosta ja elinvoimaisesta olosta. Hän rohkaisee sinua luottamaan sisäiseen valoosi - vain sinä voit lopulta tietää, mikä on parasta sinulle.

Valon ja Selkeyden Voimaa

VOIMAPÄIVÄT NAISYRITTÄJILLE
Hiekkaharjun Kartano • 15.-16.9.2023
Varaa paikkasi tästä

Ilmoittauduthan mukaan heti sillä oletamme tämän täyttyvän hyvin nopeasti.

Varmistat paikkasi tälle yrittäjän unelmien valmennuskokonaisuudelle maksamalla varausmaksun 222e verkkokaupassa.

Saat heti turvallisen maksutapahtuman jälkeen varausvahvistuksen ja tarkemman infon retriittiä varten.

Lähetämme loppulaskun sähköpostilla ja sen eräpäivä on retriitin viimeinen päivä.

Maksu palautetaan rajallisesta osallistujamäärästä ja ennakkovalmisteluista johtuen vain viime hetken sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Tapahtumanjärjestäjä ei vastaa mahdollisista osallistujan matkakuluista peruutustilanteessa. Järjestäjä ei ole myöskään vakuuttanut tapahtumassa osallistujia, joten suosittelemme tarkistamaan oman vakuutusturvan tältä osin.

Kysymyksiä?
Olethan rohkeasti yhteydessä!
[email protected]

VALON JA SELKEYDEN VOIMAA

Voimapäivät naisyrittäjille

Varaa paikkasi